top of page
Tone_.png

Tone Reumert er uddannet fra Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo i 2012. Før uddannelsen boede hun i Paris, hvor hun som freelance danser trænede intensivt house, moderne og hip hop.I 2012 fik Tone for alvor sit gennembrud, da hun bookede sit første professionelle job, som danser for Rihanna ved Brit Awards i London. Efterfølgende har hun danset og koreograferet for adskillige artister i ind- og udland, i forbindelse med live shows, turnéer og musikvideoer.
Hun har været assisterende koreograf for det danske Adidas Performance Team i Deen Haag (Holland), haft hovedrollen i den seneste “Vild med Dans” trailer, og medvirket i adskillige reklamefilm for bl.a. Kari Traa og Telia.Siden 2014 har Tone arbejdet som danser og ensemble i musical-, teater- og operaproduktioner, heriblandt “TOBI” på bl.a. Teater Zeppelin, “West Side Story” på Aarhus og Aalborg Teater, “Terkel the Musical” i Tivoli, samt “Carmen” og “Snedronningen” på Operaen.På gaardbodans underviser Tone i House og Fysisk Træning. 
Den fysiske træning er udviklet af Sara Gaardbo i tæt samarbejde med fysioterapeut Dorte Camilla Jensen. Træningen fungerer som forebyggende grundtræning, der med stærkt fokus på korrekt teknik, core-arbejde og balance, træner hele kroppen og giver dig en stærk, smidig muskulatur. Fysisk træning er en vigtig del af en dansers vedligeholdelse af sit instrument, kroppen.I House lægger Tone vægt på at skabe et trygt og kreativt rum for sine elever. Her er der plads til at udvikle og udtrykke sig frit gennem bevægelse. Tone sætter stor pris på personlighed og stærk karakter hos en danser. Det er for hende vigtigt, at have det sjovt og forblive evigt nysgerrig. At turde tage chancer, forlade sin komfort-zone og prøve nye ting af for at udvikle sig og blive en bedre, mere alsidig danser.

 

bottom of page