top of page
2018-04-29_16-08-31_D5_jon copy.jpg

Som afslutning på vores sæson laver vi altid en stor danseforestilling. 

Vi bestræber os på så vidt muligt at inddrage alle elever i den kreative proces og ønsker at give mulighed for at eleverne kan byde ind med ideer og bevægelser. Som elev er der rig mulighed for at prøve kræfter med at udvikle sit eget trinsprog i tæt samspil med andre elever og underviserne. På den måde skabes forestillingen i tæt samarbejde mellem elever, undervisere og Anja Gaardbo.

Kom, lad os danse. Alt kan der ske
Kom, lad os danse. Lad os danse lad os le

Dansevise
SHOW_TEKST_FINAL.jpg
Baggrund_ASTA.png

Hvis jeg kunne fortælle dig, hvad det betød, ville der ikke være nogen mening i at danse det.
 

Vores ambition er altid at lave dans på et højt kunstnerisk niveau, med en vision om at skabe noget originalt der rammer publikum følelsesmæssigt og samtidig har et humoristisk aspekt.

Til forestillingen lægges der vægt på at musik, koreografi og kostumer bidrager til at skabe et sammenhængende univers. Der arbejdes med elevernes udtryk via karakterarbejde. Forestillingen bliver på den måde en gennemført danseteaterforestilling, hvor der ikke kun er fokus på selve dansen, men hvor det overordnede
kunstneriske udtryk er gennemarbejdet.

Baggrund_ASTA.png

Drevet af kærlighed til dans

Plakat.png
2.png

Gaardbodans har mange års erfaring med opsætning af teater, shows til TV og events, konceptudvikling og skræddersyede shows. Vi benytter os af branchens dygtigste dansere og garanterer shows og dans af høj kunstnerisk kvalitet. Vi har mange års professionel erfaring og leverer altid dans i topkvalitet.

bottom of page