top of page
Baggrund_Jens.png

K O M P A G N I E R N E 

Der er ekstra fokus på danserne og deres individuelle udtryk, og der lægges vægt på en målrettet, disciplineret og seriøs arbejdsform. Vi har allieret os med nogle af Danmarks bedste undervisere og koreografer, som underviser indenfor de forskellige dansegenrer. Kompagnierne betragtes som professionelle dansere og de vil blive brugt i forskellige sammenhænge på den danske dansescene.
 

Baggrund_Jens.png
kompagniet.jpg

BTD DANCE COMPANY

bestående af vores voksne dansere som er på et højt teknisk niveau
og klar til at arbejde professionelt.

YOUTH KOMPAGNIET

  er vores kompagni bestående af vores unge dansere som er på et højt teknisk niveau
som har et mål om at lave professionelt dansearbejde.

 

Vi har det hele, lidt til og meget mere

C.V. Jørgensen

Kompagnierne har i mange år imponeret med sine professionelle og ambitiøse forestillinger.
Der lægges stor vægt på at både musik koreografi og kostumer bidrager til at skabe et sammenhængende udtryk og univers. Forestillingerne bliver på den måde en gennemført danseteaterforestilling hvor der ikke kun er fokus på selve dansen, men hvor den overordnede kunstneriske helhed kommer til udtryk.

For at blive optaget skal du have danset i mange år og have en disciplineret tilgang til opgaven.
Kompagnierne skal kombineres med minimum 3 eller flere hold i sæson 2024/25 på Gaardbodans. Pris 1.700 kr. pr. måned (ubegrænset). Betales i 5 rater af 3.400 kr. Tilmeldingen er bindende for 10 mdr. og kan kun ophæves pga. alvorlige skader.Der opkræves 600 kr. for kostumer og div. omkostninger i forbindelse med forestillingen
i marts 2025

bottom of page