top of page

Thea Saniel-Thomsen er født i 1999 og opvokset i Storkøbenhavn og har danset hele sit liv.
Hun har primært baggrund i ip Hop og House, men hendes personlige stil er en blød fusion af flere stilarter. Thea har danset på Gaardbodans siden 2014, hvor hun gik på den første årgang af skolens Talent-uddannelse for unge. I 2018/2019 tog hun Danseuddannelsen af Sara Gaardbo. 

Siden 2013 har Thea lavet professionelle jobs. Her kan bl.a. nævnes JADA til Store Vega og P3 Guld 2020, Elaine Hersbys show ved CPH Fashionweek 2018/19, Aura til DMA 2016 og LEGO musikvideo 2013.BØRNEHOLD
 Thea har undervist børn og unge siden hun var 15 år gammel. På sine børnehold gør hun meget ud af, at hver enkelt elev bliver set og udfordret, samtidig med at dele sin glæde for dansen. En time kan bestå af små sanse- og kreative bevægelseslege, musikalitet, dramatik og spontanitet. Vi starter med at varme kroppen op, laver trinkombinationer over gulv og øver danse til god musik.BEGYNDER/LET ØVET HOLD - UNG/VOKSEN: 
I denne time mødes alle på deres eget niveau. Der er god tid og ingen dumme spørgsmål. Vi øver basics og lette koreografer, samt at få en forståelse for musikalitet og energier i dansen. 

bottom of page