top of page

Olivia Anselmo har danset hos Gaardbodans siden år 2000 og begyndte at undervise i 2010.
 
Hun har arbejdet med dans siden hun begyndte at optræde i musikvideoer mm. i 2005. Siden har hun arbejdet med reklamer, danse- og teaterforestillinger og live-shows.
Herunder b.la.  BeoPlay SS18, Sommerballetten, TOBI, Terkel the Musical, Carmen, Maskerade,
Zulu Awards, DMA, P3 Guld, Danmark har Talent, X-Factor, Fever Ray, Carpark North, Martin Jensen, Rasmus Seebach, Medina, Fallulah, Faustix, Dúné, Anya & Thøger.

Olivia er begyndt at køre sig selv i stilling som koreograf og har de seneste par år assisteret Anja Gaardbo og Signe Fabricius på bl.a. Den Skaldede Frisør, Bonnie & Clyde og Jeg Er Jo Lige Her.
Selv har hun koreograferet Mads Mikkelsen i “Druk”, JADA til Store Vega og P3 Guld, TV2 Zulus “UMAGE”, Barbara Moleko “Hemmelighed” og egne kreationer til Detour Dance Festival 2018 og 2019 mm.

I Olivias undervisning lægges der stor vægt på at give plads til elevernes individuelle udtryk og bevægelsesmønster.
Hun har gennem årene udviklet sin helt egen stil, bedst kendt som Experimental, en stil lidt uden for “genre”, som kombinerer den fundamentale træning (såsom Hip Hop, House, Jazz osv.) Det er hendes overbevisning, at alle der har trænet i fx ovennævnte genre, kan følge med i hendes timer. Det essentielle er at ønske at yde sit bedste….. Plus lidt til.


 

bottom of page