top of page

AFSLUTNING 2024 PÅ DANSEKAPELLET

Som afslutning på vores sæson laver vi altid en stor danseforestilling. 

Vi bestræber os på så vidt muligt at inddrage alle elever i den kreative proces og ønsker at give mulighed for at eleverne kan byde ind med ideer og bevægelser. På den måde skabes forestillingen i tæt samarbejde mellem elever, undervisere og Anja Gaardbo.

GAARDBODANS SHOW 2024

Vi afholder forestillingerne på dansekapellet

Lørdag d.22//6 kl 15.00 & 19.30 & Søndag d.23/6 kl 14.00 

 

Billetsalget er startet

Køb billetter her

Ekstra øve tider på gaardbodans og Dansekapellet


Der opkræves 600 Kr. for deltagelse i afslutningen. Opkrævningen dækker udgifter til kostumer samt diverse omkostninger i forbindelse med afslutningen. Derudover opkræves der for en ekstra måneds honorar, da sæsonen udvides med en ekstra måned for dem der deltager i afslutningen.
Deltagelse i afslutningen er frivillig.

Afslutningen vil blive afviklet på Dansekapellet Bispebjerg Torv 1  og prisen for en billet vil blive 225 Kr.
Elever skal ikke betale for billet til afslutningen, hvis de selv deltager.


 

DELTAGELSE

Til forestillingen lægges der vægt på at musik, koreografi og kostumer bidrager til at skabe et sammenhængende univers. Der arbejdes med elevernes udtryk via karakterarbejde. Forestillingen bliver på den måde en gennemført danseteaterforestilling, hvor der ikke kun er fokus på selve dansen, men hvor det overordnede
kunstneriske udtryk er gennemarbejdet.

Gaardbodans har mange års erfaring med opsætning af teater, shows til TV og events, konceptudvikling og skræddersyede shows. Vi benytter os af branchens dygtigste dansere og garanterer shows og dans af høj kunstnerisk kvalitet. Vi har mange års professionel erfaring og leverer altid dans i topkvalitet.

bottom of page