top of page

Vi er drevet af kærlighed til dans og tilbyder undervisning i høj kvalitet på alle vores hold. Gaardbodans er både for begyndere, øvede og professionelle. Under program kan du se vores mange tilbud af dansehold

Se program

Vi tilbyder undervisning i mange forskellige genrer og udtryk. Vores stilarter er primært defineret af vores undervisere og deres ekspertise. Hos os er der ingen begrænsninger for bevægelse, derfor kan vi godt lide at variere, eksperimentere og fusionere forskellige elementer i dans. 

Test_6.png

FLOORWORK

Dansetræning med fart, styrke og flow. Super musik og danselyst. Det er for alle. Undervisningen giver resultat i form af en forbedret kondition og styrke på gulvet. Timen er bygget op med grundig opvarmning og tekniske øvelser, som er baseret på gulvarbejde, balance og smidighed.

HIP HOP/COMMERCIAL

Danseformerne er inden for deres genre en sammensætning af alle stilarter. Inspiration og trinkombinationer hentes bl.a. fra de mange musikvideoer og har derigennem som udtryk opnået stor popularitet blandt børn og unge. Hip Hop genren er for længst trådt ud af sine oprindelige omgivelser som gadens dans. Det vi så på gader og stræder op gennem 80’erne, har i dag gjort sit indtog på alle danseskoler og i det gængse teatermiljø. For kunstformens overlevelse er dette et stort gennembrud og en stor fortjeneste.

HOUSE

House stammer fra New York og har sine rødder i Salsa, Merenque, Afrikansk dans, Capoeira, Hip Hop, Jazz og Tap. House er baseret på freestyle og lægger vægt på ”Footwork”. Dansens udtryk  er glæde, rytme, energi og musikalitet.

HEELS

Undervisning i Heels tager udgangspunkt i at danse med høje hæle. Eleverne bliver trænet i den nødvendige teknik for at opnå balance og kontrol. Dansen har ofte et feminint og sensuelt udtryk. Heels er for alle køn.  Vi anbefaler, at elever til Heels undervisning er over 16 år.​

 

EXPERIMENTAL HIP HOP

En Hip Hop stilart som bryder grænser for den gængse Hip Hop. Der eksperimenteres med basic Hip Hop trin dog uden at være begrænset 
af den traditionelle måde at bevæge sig på.  Alle former for musik er tilladt, og er derfor med til at udvikle Hip Hoppens trinsprog. Der fusioneres og leges med andre dansestilarter, som gør, at udtrykket bliver mere personligt alt afhængigt af den enkelte undervisers måde 
at bevæge sig på.

CONTEMPORARY MOVEMENT / JAZZ-TEKNIK

Contemporary Movement / Jazz-teknik udspringer af den klassiske balletteknik. Timen består af en grundig opvarmning, hvor man laver forskellige tekniske øvelser som plieer, balance, pioetter, spring m.m. Der trænes i forskellige trinkombinationer hen over gulv for til sidst at øve en kombination eller dans. Gaardbodans’ musikstil er kendetegnet ved at bruge det allernyeste musik indenfor den elektroniske verden, house, dup, elektro m.m. Der sættes fokus på kroppens udtryk, bevægelsespotentiale, fraseringer og musikalitet.

POPPING

Popping også kaldet Electric Boogie er en robotlignende Hip Hop-dans fra 70'erne. Den kommer fra Californien, og er delvis inspireret af Hip Hop, Locking, Boogaloo, Robot, Animation, Gliding/Sliding, Waving, Tutting, Ticking m.m. Selve stilen Popping er kendetegnet ved, at musklerne spændes og slippes hurtigt.
 

FYSISK TRÆNING

Er for alle! At have en fysisk stærk krop handler ikke kun om at se godt ud. Det handler også om, at kroppen har det godt. Målet med træningen er at øge din fysiske udholdenhed og forebygge skader. Timen består af fart, styrke, udstræk, god musik kondition og balancetræning. Den fysiske træning er udviklet af Sara Gaardbo i tæt samarbejde med fysioterapeut Dorte Camilla Jensen. Gaardbodans` fysiske træning er nøje udtænkt til at styrke en dansers behov.

Test_6.png

Drevet af kærlighed til dans

Grøn.png
Grøn_2psd.png
bottom of page