top of page

Adam Tocuyo har dyrket Capoeira siden 2004 og begyndte at danse omkring 2012. Han startede med at træne Popping og Breakdance, men hans alsidighed kommer til udtryk i andre stilarter såsom Moderne/ Experimental Hip Hop samt Floorwork og Hip Hop.Adam har taget Danseuddannelsen v. Sara Gaardbo i 2016/17 og har siden da arbejdet mere eller mindre fast på forskellige teater-, musical- og operaproduktioner. 
Heriblandt; Maskerade på Operaen, Den Skaldede Frisør Musical, JUMP v Uppercut Danseteater, Terkel the Musical, West Side Story i Malmø Opera, Detour ’18 og ’19, Cirkusrevyen ’18, Gasgalla på Østregasværk og Vildheks på Østre Gasværk & Bellevue Teater.Derudover har han som freelancer bl.a. medvirket i; BeoPlay SS18, WOOD WOOD SS20, P3 Guld m JADA, Vild Med Dans ’19, ”Thorns” m Faustix (musikvideo).Adam underviser hovedsageligt i Floorkwork, som er præget af hans baggrund i Capoeira. Han går op i det legende element og  via hans grundteknikker træner man sin styrke og kunnen på gulvet. 
Derudover underviser han i samarbejde med Olivia Anselmo i en slags New School Jazz Funk stilart, der bygger på elementer fra Trap musik genren. I undervisningen fokuseres der på at danse stort og energisk med præcision.


 

bottom of page